Spam Titan Cloud

0.00RON
Qty:

SpamTitan Cloud

Este o solutie Anti-Spam care "curata" emailul din organizatia ta si te protejeaza de mesajele spam si malware.

Urmareste prezentarea:


Soluția cloud este extraordinar de simplu de configurat și administrat, nu necesită instalarea software-ului și oferă printre numeroasele sale caracteristici, 99,7% detecție spam, blocarea virușilor și malware, controlul autentificării, scanarea datelor de ieșire precum și structuri robuste de raportare

SpamTitan Cloud este filtrul nostru anti-spam bazat pe cloud, creat pentru afaceri.

SpamTitan Cloud este un serviciu anti-spam, de blocare a programelor malware și de filtrare a e-mailurilor, câștigător a mai multe premii.

A câștigat 36 de premii consecutive VB Bulletin Anti-Spam. După cum sugerează și numele, este un serviciu de filtrare a e-mailului bazat pe cloud, accesibil și foarte ușor de configurat.
Pur și simplu setați și uitați, SpamTitan Cloud are nevoie de suport IT minim. Este construit pe aceeași tehnologie ca și SpamTitan Gateway și are un set complet de caracteristici care se potrivește afacerilor de orice dimensiune și este, de asemenea, ideal pentru furnizorii de servicii care doresc să ofere clienților lor servicii anti-spam.

Caracteristica sandboxing a SpamTitan protejează împotriva încălcării și atacurilor sofisticate de e-mail, oferind un mediu puternic pentru a rula analize aprofundate și sofisticate ale programelor și fișierelor necunoscute sau suspecte. SpamTitan Cloud este, de asemenea, un nivel suplimentar de securitate a Office 365 prin protejarea e-mailului de malware și atacuri.

DETALIII PRODUS


Scrie o recenzie

Motă: Nu utilizați HTML în text.